Saturday, September 5, 2009

Iooooiiiiii tuuuuuuuu!!!!!


oooooo daaaaaaa weeeekeeeenddd :D:D:D normal k daca e weekend e si party tiiimeeeeeee.....so, am inceput bine de tot acest weekend,am fost in keops,am baut pentru stim noi ce (Ade u know ;) ) ,am dat din cap pe muzica mea preferata ,am zbierat,am tzopait pe tarantula,ce sa mai, suuuper tare,nu i asa Ade?;) ...am plecat apoi in Pub s unde iar dans la greu ,tzipete ,tzopaieli....a fost prea bestial....dar cum nu prea aveam bani sa bem si noi ca tot omul,m am gandit sa incerc o faza tare:D sa beau pe bon de masa :)))) .....ooo daaaa zic eu ce idee buna mi a venit :D se poate orice daca ai curaj sa incerci macar asa k am zis what the hell dc nu? am vandut bonul si am facut rost d bani sa beau ca deh in Arcade nu mere faza...(asta vinerea trecuta am facut o ) dar nu inseamna k azi nu voi face la fel in pub s ca mai am un bon :D cine stie poate reusesc si iau direct pe bon ,nu o mai fi nevoie sa caut "cumparatori" :))) deh criza e criza te descurci cum poti :-j .....anyways azi e sambata ,iar distractie mare , gratar pe timpul zilei cu nishte prieteni de ai mei mai vechi,apoi seara cu alti prieteni in pub s ,arcade,ce o fi nu conteaza ,noi sa ne distram ...acum va las k sincer imi pica ochii n gura de somn k nu am dormit decat 3 ore si tre sa ma prezint cu forte proaspete k ma asteapta o seara pe cinste cu bonuri de masa =)))......Keep rockin' !!! ;)

3 comments:

  1. Ooooo da, sis!! good ideea :)) Sper sa mearga faza in pub's :D

    Ma bucur ca te-ai distrat cot la cot cu mine.. eu am vocea ragusita la cat am zbierat.. dar mai conteaza?? Important e ca ne-am distrat la maxim ;)
    poooop

    ReplyDelete
  2. ma bucur enorm de mult ca te ai distrat :*:*:*:*

    ReplyDelete
  3. Ce ma bucur traditia merge mai departe bravo, me proud of u two! :* sper ca si diseara la fel, distractia o sa fie cuvantul de ordine!

    ReplyDelete

Click to Mix and Solve