Tuesday, January 12, 2010

Vaccinul mai periculos decat virusul....






Vaccinul e mai periculos decit virusul. Vaccinarea in masa: reteta pentru dezastru

de Dr. Mae-Wan Ho si Prof. Joe Cummins

Traducere dupa: http://www.i-sis.org.uk/fastTrackSwineFluVaccineUnderFire.php

“Acest raport a fost trimis catre Sir Liam Donaldson (Chief Medical Officer, UK) si Administratiei SUA pentru Hrana si Medicamente.
Va rugam asigurati transmiterea pe scara larga a acestui material. Gripa porcina a aparut in Mexico si SUA in aprilie 2009 si s-a raspindit pe tot globul prin transmisie de la om la om. Noul tip de virus gripa A H1N1 nu se aseamana cu nici un alt virus precedent izolat (1,2), dupa cum arata primele date eliberate in mai. Este o combinatie ciudata de secvente (de material genetic, n.tr.) provenite de la virusurile de gripa aviara, umana si porcina din America de Nord si Eurasia.
Un virologist din Canberra, Australia a declarat presei ca exista posibilitatea ca virusul sa fi fost creat in laborator si pus in libertate din greseala (3). Unii au sugerat ca ar putea fi fost creat pe post de arma biologica (4), in timp ce altii dau vina pe industria zootehnica intensiva si pe traficul extins al animalelor de companie, care creeaza oportunitatea aparitiei unor virusuri recombinate (5).
Dar ceea ce ingrijoreaza mai ales publicul sunt programele guvernamentale de vaccinare in masa menite sa combata epidemia si care ar putea fi mai rele decit epidemia insasi. "




In spatele mediatizarii desantate a vaccinurilor se ascunde un adevar inspaimantator: niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevarat eficient. Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor, ci din contra s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase, transmitand un numar mare de virusuri si generand veritabile epidemii. In plus, substantele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul si aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem pacaliti sa platim bani grei si sa ii imbogatim chiar pe cei care incearca astfel sa ne ucida.
virusul gripei porcine a fost sintetizat in laborator .acest virus contine material genetic de la doua tulpini de gripa porcina, doua tulpini de gripa umana si o singura tulpina de gripa aviara .
De ce este contestat principiul vaccinarii?
- vaccinurile de gripa sunt produse traditional din virusi non-virulenti (atenuati sau slabiti). Pentru ca vaccinurile sa fie eficiente trebuie sa contina virusul care afecteaza populatia, dar in forma non-virulenta. Vaccinul actioneaza prin faptul ca sistemul imun este activat prin expunerea la forma non-virulenta (ne-patogena) a virusului si ca urmare produce anticorpi care protejeaza organismul de forma patogena a virusului. (Hood E. Environews Innovations 2006 Environmental Health Perpectives 114,A108-111.);
- studii recente, dar si mai vechi, au demonstrat ca injectarea de material genetic strain direct in fluxul sanguin conduce la mutatii genetice si oncogeneza ( formarea cancerului) in organismul care primeste acel material. Cercetatorii elvetieni Phillipe Anker si Maurice Stroun de la Laboratorul de Biochimie si Fiziologie Vegetala a Universitatii din Geneva, pionieri ai biologiei moleculare, au publicat periodic in reviste medicale rezultatele cercetarilor intreprinse continuu, din anii ‘60 pana in prezent. Ei au descoperit ca substantele biologice care intra direct in curentul sanguin pot deveni parte integranta a codului genetic uman. Studiile lor au demonstrat ca acizii nucleici ADN si ARN nu exista numai in nucleul celulelor, ci mici cantitati de material genetic circula liber in spatiul extracelular al tuturor organismelor vii. Majoritatea vaccinurile aflate in uz curent sunt preparate din virusuri vii atentuate.

Virusurile se numara printre cele mai simple microorganisme vii, fiind formate din cateva siruri de ADN sau ARN invelite intr-o capsida proteica; aceasta structura extrem de simpla nu le permite sa traiasca independent, ci doar in interiorul unei celule vii care sa le ofere nutritie si conditii de reproducere. La ora actuala, exista doua mari tipuri de celule folosite in productia vaccinurilor: celule de provenienta animala (rinichi de maimuta, embrion de pui, etc.) si celule de provenienta umana. Referitor la celulele de provenienta umana, se stie ca, in mod normal, acestea nu supravietuiesc in afara corpului omenesc. Celulele umane utilizate curent in productia de vaccinuri sunt asa-numitele linii de celule “nemuritoare“. Acestea sunt, de fapt, celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane sau celule fetale provenite din embrion uman avortat, singurele capabile ss supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu. Aceste culturi de celule sunt hranite, de obicei, cu un amestec nutritiv pe baza de ser extras din embrionul bovin. Virusurile vaccinale sunt capabile sa includa material genetic din celulele pe care sunt cultivate si din amestecul nutritiv aplicat, deci toate ingredientele folosite in productia industriala a vaccinurilor reprezinta tot atatea surse de contaminare a produsului final. Purificarea totala a vaccinului final este, practic, imposibila, deoarece nici un laborator din lume nu este capabil, la ora actuala, sa separe total virusul vaccinal de resturile din mediul de cultura. Acest lucru este recunoscut oficial, in sensul ca standardele actuale pentru fabricarea vaccinurilor considera drept contaminare acceptata pana la 100 pg (picograme) de ADN heterolog pe doza de vaccin.
- in prezent, se stie ca inductia cancerului este un fenomen care porneste de la o singura celula si ca o singura unitate functionala de ADN strain in genomul celulei-gazda poate induce transformarea celulara maligna. O confirmare a acestor adevaaruri este descoperirea, in anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) in vaccinul anti- polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit ca si vaccinul anti-polio “Salk” (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabila) este contaminat, deoarece virusul a supravietuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetatorii americani Sweet si Hilleman de la Merck Institute for Therapeutic Research, care au facut descoperirea, afirma ca toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost gasite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimutei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen al acestui virus a venit in momentul in care genomul viral SV40 a fost descoperit in tumori maligne diverse ale adultilor injectati cu vaccinul anti-polio in copilarie: mezotelioame,3 limfoame,18 limfoame non-hodgkiniene,26 tumori cerebrale,4,8 osteosarcoame,6 tumori maxilo-faciale. “Virusurile ascunse”, cum au fost denumite, au o particularitate care explica si numele lor: desi creeaza distructie marcata in vitro si in vivo, ele nu sunt recunoscute de sistemul imunitar uman, deoarece nu au in structura lor antigenele critice necesare pentru identificare. Ele determina, astfel, boli grave, trenante, ale sistemului nervos central si periferic, frecvent cu sfarsit letal. Cercetatorul care le-a descoperit afirma ca ele pot fi considerate “o arma biologica a naturii”, deoarece pot imbraca forme structurale diferite, dar isi pastreaza capacitatea de a se include in celula nervoasa si de a o distruge. Martin considera virusurile ascunse o problema de sanatate publica.
- Actul vaccinarii trebuie inteles, in ultima instanta, ca un act de introducere de material genetic strain direct in fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare in masa au avut un impact covarsitor asupra populatei, in sensul ca au condus, pe termen lung, la mutatii genetice imprevizibile si la alterarea in sens negativ a codului genetic uman. Legatura dintre mutatiile genetice si oncogeneza la om a fost demonstrata stiintific, iar cresterea incidentei si mortalitatii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.

Argumentul decisiv impotriva vaccinarii in masa este ca vaccinul nu e eficient, ba mai mult, e chiar periculos.

vaccinul este ineficient:
- numeroase studii arata ca vaccinurile anti-gripale protejeaza putin sau deloc si nu exista motive sa credem ca vaccinul impotriva gripei porcine va fi diferit;
- la copiii sub 2 ani eficienta vaccinurilor de tip inactiv a fost similara cu efectul placebo;
- la copii peste 2 ani vaccinurile prin spray nazal continind virusi de virulenta redusa si vaccinurile injectabile continind virusi morti previn intre 59 si 82 % din imbolnaviri. Prevenirea altor boli asemanatoare gripei a fost de numai 33-36 %.

Vaccinurile de gripa sunt la fel de nefolositoare pentru adulti si batrini, dind protectie redusa sau deloc impotriva unei game de imbolnaviri, inclusiv a pneumoniei." [informatii preluate de pe net]


Consider ca toata tevatura asta cu pandemia si ce promoveaza mass media este doar pentru a spori veniturile celor ce produc aceste asa zise "vaccinuri minune",care in loc sa ajute,mai mult rau fac...Din pacate lumea ,mai ales cei din Romania nu sunt bine informati cu privire la aceste riscuri ,si oamenii se duc sa faca vaccinul,crezand ca ii ajuta...NU va ajuta cu nimic,mai mult rau va face! De ce marea majoritate a doctorilor nu s a vaccinat? De ce au refuzat oamenii care cunosc acest vaccin ,cunosc meserie bine,cei care atunci cand ne este rau ne salveaza, de ce au refuzat vaccinul?
Asta e doar o intrebare din miile pe care ar trebui sa ni le punem noua insine...Se folosesc de acest virus facut in laborator pentru a prosti multimea,pentru a castiga ei ,si pentru a injumatati populatia ca deja am ajuns la un numar prea mare si deh nu se mai poate asa .Nu e doar parerea mea ,e a multor altor persoane care s au documentat si au aflat ce se intampla de fapt .Vaccinul asta e periculos,poate produce cancer,alzheimer si alte boli ...Doar sa auzi din ce anume e facut "vaccinul salvator" ca ti si dai seama cat de "eficient " este in a combate aceasta noua gripa.
Ganditi va de 10 ori ,nu de 2 ori inainte de a lua decizia vaccinarii atat a dumneavoastra cat si a copiilor .Cititi ,informati va si nu permiteti sa fiti cobaii lor ! Acest vaccin nu a fost testat in prealabil ,asa ca eficienta lui sau nu nu a fost dovedita...De ce nu va puneti intrebarea urmatoare:" De ce au dat drumul vaccinului sa fie populatia vaccinata cu el daca un vaccin de regula este testat in prealabil ani de zile pana sa si arate eficienta pe diversi cobai ,si doar dupa ce s a demonstrat ca e bun abia atunci a fost dat in folosinta? De ce acest vaccin a fost dat in folosinta populatiei ,fara sa fie testat??? ce teste au efectuat???"
In plus niciun vaccin nu are in el compusi meniti sa combata eficient noii virusi ce apar in lume ,deoarece aceste tulpini din vaccin sunt vechi si nu au sanse sa combata noul virus ,fiind mult mai slabe...Ganditi va asa :un om slab (adica fara forta) poate sa bata un om in forta,puternic,in floarea varstei?Raspunsul?cred ca vi l imaginati....
ASa ca ma intreb eu oare :cat de eficient sa fie vaccinul acesta ce contine numai toxine si tulpini de virusi vechi impotriva noului virus gripal facut in laborator ,cu tulpini noi de virusi ,puternici?Raspunsul:nicio eficientza.
Deci oameni buni,informati va inainte si nu va lasati testati.E sanatatea voastra in joc .NU FACETI VACCINUL!NU VA LASATI PACALITI!

No comments:

Post a Comment

Click to Mix and Solve